Manuálterápia Budapesten: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Gyógytornászom rendelő

Az elmúlt 2 évben nagyon sokan döntöttek úgy, hogy a jól megszokott munkájukat, már amennyiben erre lehetőség van, inkább elvégzik otthonról. A koronavírus okozta járványhelyzet teret nyújtott a home office létrejöttének és kiteljesedésének. Ez esetenként sok embert érinthet. A nyilvánvaló előnyök mellett, ugyanakkor van ennek némi hátránya. Ilyen formában sokak életéből kimarad még az a minimális mozgásforma, ami legalább a munkahelyre való beéréssel együtt járt. A hatékonyság szempontjából természetesen előnyös, hogy ezt az időt is munkavégzésre lehet fordítani, de az egészség szemszögéből már más a helyzet. Megsokszorozódtak a különféle ízületi panaszok, fájdalmak, amelyekkel muszáj foglalkozni.

A Gyógytornászom rendelő (0630 505 0503; 1027, Vitéz u. 9.) weboldalán remek tájékoztató található a manuálterápia előnyeiről. Ha felmerül az esélye annak, hogy komolyabb problémával kerül szembe, amilyen a térd-, váll-, esetleg bokafájdalom, gerinc környéki izmok bántalmai, egyre nehezebben tud hajolni, lépcsőzni, guggolni, gyakori a fejfájás, fülzúgás, netán olykor még a szédülés is kialakul, akkor a manuálterápia keretében mindezekre lehet találni hatékony megoldást.

Természetesen az első lépés mindig a teljes állapotfelmérés. Amennyiben ez megtörtént, azt követheti a lényegi kezelés. A Barvicsenko-féle manuálterápia széles körben elfogadott és nagyon hatékony. A kézzel történő speciális műfogások alkalmazását a Semmelweis Egyetem posztgraduális képzésnek nyilvánította, ezzel elismerve, hogy közel áll a nyugati orvosláshoz. Természetesen a kivitelezését csak olyan személyek végezhetik, akik rendelkeznek megfelelő előképzettséggel.

Ebből látható, hogy komoly figyelem esik ezen kezelési formákra, amelyek már eddig is sokaknak tudtak segíteni. Bár a megelőzés minden esetben előnyösebb tud lenni, hiszen így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát az ember, de ha már nincs más megoldás, akkor megéri a manuálterápia mellett dönteni. A szolgáltatások kedvező áron vehetőek igénybe és az eredményességhez semmilyen kétség sem fér, mert az szinte azonnal érezhető.

számfestő gyerekeknek Previous post A számfestő gyerekeknek megoldja a képernyők problémáját
implantátum Budapest Next post Azonnal terhelhető implantátum Budapesten