Lotti Karotti – a vidám kikapcsolódás

Lotti Karotti

A szülőknek nincs könnyű dolguk, ha a gyermeküknek próbálnak olyan játékot találni, amit nem un meg túl hamar. Abban az esetben, ha eltérő nemű gyermekek vannak a családban, akkor érdemes unisex darabokat keresni. A Lotti Karotti bájos és kellemes világa tökéletesen megfel a fent említetteknek.

Az aranyos kialakítású formák és kártyalapok, a lányok és fiúk körében is hatalmas sikert aratnak. Akár már 3 éves kortól is be lehet vezetni a Lotti Karotti által nyújtott szórakozást a kicsik életébe. Nincsenek bonyolult és hosszadalmas játékszabályok, kizárólag a kellemes kikapcsolódás és kacagás az egész családnak.

Először viszonylag egyszerűnek tűnhet a cél, csupán el kell érni az aranyos bolyhos nyuszikkal a dombon várakozó ínycsiklandozó sárgarépát. Azonban a Lotti Karotti visz bele egy kis csavart, hogy még izgalmasabb és kiszámíthatatlanabb legyen a játék. A húzott lapok döntik el a nyuszik sorsát, hogy közelebb jutnak az áhított répához, vagy éppen elölről kell kezdeniük az egész pályát.

david jones táska Previous post A David Jones táska a műbör márkák legjobbja
kerti szerszámok Next post Válogassunk a kerti szerszámok között!