Két egyedülálló vésőgép

vésőgép

Egyetlen építkezésen sem tudják nélkülözni az erős bontókalapácsot. Mivel ekkor fontos a magas minőség és a megbízhatóság is, sok mester dönt a Bosch mellett. A GSH 3E SDS-Plus vésőgép magas lemunkálási teljesítményt biztosít, hála az erőteljes, 650 W-os motorjának. Ehhez társul még a megszokottnál hosszabb élettartam, köszönhetően főleg a rendkívül robosztus ütőműnek és szerszámtartónak, illetve a speciális olajkenésnek. Amit pedig a szakemberek nagyon szeretnek, az a tény, hogy egy roppant könnyedén kezelhető masináról van szó. A vésőgép nem nyom többet 3,5 kilogrammnál.

A kompakt kialakításnak, a reteszelhető gázadó kapcsolónak és a lágy fogantyúnak köszönhetően szinte már gyerekjáték ennek a használata. Szintén népszerű modell a Bosch GSH 500 MAX belépő szintű vésőgép. A teljesítmény és a tartósság közötti optimális egyensúlyt garantálja ez, aminek köszönhetően kisebb építkezéseknél vagy épp lakásfelújításoknál maximálisan helytáll. Az SDS-Max befogóval a vésőgép könnyebb vésési munkálatokhoz lett tervezve, és természetesen ez ideális a vízszintes vagy fej fölött végzett munkákhoz. A vésőgép egyik fő előnye a kapcsolórögzítési funkció, a jobb kezelhetőségért, még tartós használat esetén is. Említést érdemel a mindenki által dicsért Vario-Lock funkció, aminek hála a véső helyzete 12 fokozatban állítható, ezáltal a mindenkori munkakörülményekhez igazítható.

Melyik Bosch sarokcsiszoló fog beválni?

Aki ismeri a Boscht, tudja, hogy számtalan egyedülálló terméket tervezett és gyártott az évek során. Talán a leginkább kedvelt a Bosch sarokcsiszoló, aminek nyilván több változata van. Említést érdemel a GWS 9-115 flex, amit a szakemberek a legkomolyabb munkákhoz terveztek. Az alapoktól újratervezett 900 W-os motor a nagyobb hatékonyságot és egyszerűbb anyaglemunkálást garantálja.

Az ívelt fogazású hajtómű egy strapabíróbb Bosch sarokcsiszoló gépet ad, biztosítva még a hosszabb élettartamot, a kevesebb zajt és rezgést is. Aki már használta, egyből megtapasztalta, hogy a kategóriájának egyik legkönnyebben kezelhető típusa ez, hiszen a Bosch sarokcsiszoló karcsú kialakítással és ergonomikus tervezéssel büszkélkedik.

magnéziumhiány tünetei Previous post Széleskörű tüneteket mutat a magnéziumhiány
hajdúsítás Next post A hajdúsítás lehetősége adott