Gátat képez az ütésektől az iPhone 12 Pro tok

iphone 12 pro tok

Sokan azt mondják, hogy nem akarják eltakarni a telefonjuk megjelenését, ezért nem használnak védő kiegészítőt. Ez teljesen téves feltételezés. Ma már a mobiltelefon borítók és fóliák széles választéka áll rendelkezésre, amelyek nemcsak védik a telefont, hanem a megjelenését is fokozzák. Online üzletünk választékában tartós kiegészítők találhatóak, sokféle változatban. Nézze meg, hogy mivel készültünk az Apple felhasználóknak!

Némelyik iPhone 12 Pro tok dokumentumok tárolására szolgáló zsebekkel vagy tartókkal van ellátva, hogy filmezés közben is kényelmesen tarthassa a telefont. A vásárlók nálunk rengeteg alternatíva közül választhatnak, az érdeklődési körüknek megfelelően.

Az iPhone 12 Pro tokok rugalmasak, így jól alkalmazkodnak a készülékekhez. Célszerű egy adott modellhez gyártott kiegészítőket vásárolni. A telefon tokok egyszerű fel- és levételének módja ma már számos előnyt biztosít. Ha megfelelő, ütés elleni védelmet nyújtó iPhone 12 Pro tokot vásárol, akkor minimálisra csökkentheti a kemény felületre való ütközés okozta károkat.

AirPods 3 tok megkülönböztető jelleggel

Ez a kütyü úgy vonzza a karcolásokat, mint egy mágnes. Tehát, ha vigyázni szeretne rá, érdemes beruháznia egy AirPods 3 tok modellbe a készülékéhez. Ezekből többféle létezik: bőr, szilikon, műanyag. Mindhárom típus megóvja az eszközt a karcolásoktól és a portól.

Az AirPods 3 tok megvásárlásának egyik legnagyobb előnye, hogy megakadályozza a műanyag bevonat megkarcolódását és behorpadását. Egyedi megjelenést is kölcsönöz a fülhallgatóknak. Ez az egyedi megjelenés hasznos lehet ahhoz, hogy megkülönböztesse az AirPods-ot a barátok vagy családtagok hasonló kütyüjeitől. A másik ok, amiért érdemes AirPods 3 tokot beszerezni, hogy általa kifejezheti a személyes stílusát.

A legtöbb termékhez kulcstartó is jár, amivel biztonságos helyre rögzítheti a készüléket. Ennek az előnye, hogy nem kell keresgélnie. Sok támogatja a vezeték nélküli töltést is. Vásárlás előtt azonban érdemes ellenőrizni, hogy a termék kompatibilis-e a MagSafe töltéssel.

üvegfestés Previous post Üvegfestés kicsit másképp a megszokottól
akvárium dekoráció Next post Akvárium dekoráció sokféle kivitelben