Farmerkabát az átmeneti évszakokra

farmerkabát

Az átmeneti évszakokban az ember sokszor azt sem tudja, hogy reggel mit kapjon magára. A farmerkabát megmentheti a helyzetet, hiszen a hűvös reggeleken kellőképpen melegíti a viselőjét, ráadásul szinte mindennel remekül mutat. A farmer örök divat, a tervezők pedig előszeretettel játszanak a különböző színekkel és fazonokkal.

Egyáltalán nem meglepő már a fehér, pink vagy mentazöld farmer, de még a szabásvonalakban is láthatunk sok érdekességet. A szuper komfortos farmerkabát sem kivétel ez alól, hiszen a legújabb trendek alapján készült darabok mindennek mondhatóak, csak unalmasnak nem. A miniboxshop.hu webáruházban kapható modellek a divatot kedvelő hölgyek nagy favoritjai lesznek idén is.

Találunk itt hosszított fazont övvel, ami remekül mutat a nyári és őszi szettekkel. Az elasztikus farmerkabát kifejezetten csinos szabású, nőies, vagány darab, ami a legdivatosabb színekben kapható. A rojtos derékrésszel ellátott, buggyos vállú kabát pedig kifejezetten nőies és aranyos darab, amiben magabiztosan lehet egész nap.

twister játék Previous post A Twister játék érdekes története
spirulina alga por Next post Spirulina alga por a fehérje szükséglet kielégítésére