Baba tricikli már 3 éves kortól

baba tricikli

A tricikli a gyerekek egyik első szabadtéri járműve, ami szórakoztatóbbá teszi a mindennapi sétákat. A baba tricikli nemcsak a kicsiknek nagyon praktikus, hanem a szülők dolgát is nagyban megkönnyíti. Vásárlás előtt érdemes informálódni és kikérni az eladó véleményét arról, hogy melyik baba tricikli felel meg legjobban a gyermekének.

Első szempont az, hogy hány évesnek szeretné megvásárolni. Az újabb modelleket már a baba magasságához lehet igazítani, 3-tól 7 éves korig. Rendkívül fontos, hogy el legyen látva különböző biztonsági funkciókkal, például biztonsági öv, lábtartó, kiesésvédő.

A kicsit drágább verzió jobban felszerelt. Napvédő kupolával, játékokkal, játéktartóval van ellátva. Válogathat tolókarral ellátott és anélküli modellek között. A baba tricikli jó megoldás babakocsi helyett is. Nálunk széles termékpalettán válogathat a legegyszerűbbtől a legjobban felszerelt modellekig. Látogassa meg weboldalunkat és találja meg a megfelelőt a kicsinyének! Amennyiben elégedetlen, küldje vissza és visszafizetjük az árát!

nowodvorski lámpa Previous post A Nowodvorski lámpa az egész lakáshoz illik
árpád pálinka Next post Az Árpád pálinka ajándéknak is tökéletes