Az új ember már születőben van

Sajnos azt kell mondanunk, hogy a jelenkori világunk nagy veszélyben van. A globalizáció, klímaváltozás, az emberi nemtörődömség odavezetett, hogy az ökológiai rendszerek lassan felborulnak és nem lesznek képesek eltartani azt a több milliárd éhes szájat, akik enni kérnek. Mi lehet a megoldás? Az új ember hozhatja el a megbékülést a Földön?

De mégis milyen módon alakul ki egy teljesen más felfogással és küldetéstudattal bíró személy? A sok ok közül említést érdemel a már unalomig ismételt földönkívüli behatás is. Sokan legyintenek, hogy ez csak téves elgondolás, míg mások személyesen tapasztalták meg. Az új ember című könyv lapjain érdekes felvetésekre bukkanhatunk, amelyek talán megváltoztatják az eddigi elképzeléseinket.

Az író már igen jártas ebben a témában és nem ez az első kiadvány, amit azért szerkesztett meg, hogy segítsen az olvasóknak. Az új ember megszületésének felvetése egy teljesen egyedi eszmefuttatás, ami a jövőt is előrevetítheti. Tárjuk ki elménket, fogadjuk be a valóságot és gondolkodjunk el alaposan a jövőnkön!

Previous post BroadLink a kényelmes vezérlésért
Next post Francia pezsgő, az ünnepek kísérője