Az Apple AirPods különböző fajtái

apple airpods

Az okostelefonokat és a fülhallgatókat tekintve, az idő előrehaladásával jelentős változások következtek be, hiszen évekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt egy vezeték nélküli headset.

Az Apple AirPods pedig minden eddigire rátesz még egy lapáttal. Tulajdonképpen 3 különböző fajtát találhatunk az ikonikus fülhallgatóból. Az első példányt még 2016-ban dobta piacra a gyártó, ami szinte azonnal mindenkit levett a lábáról.

Hiszen a kicsi, vezeték nélküli szerkezet rendkívül jól szól, óriási az üzemideje, sőt, még töltőtok is jár hozzá. Nagyjából 3 évvel ezután jelent meg a 2. generációs AirPods, amit ugyanabban a dizájnban adtak ki.

Viszont jelentős különbségeket találhatunk a kettő között, mint például a gyorsabb csatlakozás és hangkövetés, meg persze a majdnem 50%-al több üzemidő. Az Apple AirPods Pro viszont még ezeken is könnyedén túltesz. A fülhallgató egy sokak szerint jóval kényelmesebb külsőt kapott és természetesen mind gyorsaságban, mind pedig hangzásban, amit a zajszűrőnek köszönhet, túltesz az elődökön.

használt laptop akció Previous post A használt laptop akció mindenkinek elérhető
hegyikristály Next post Jobb kedvre derít a hegyikristály