A WizzAir kézipoggyász mérethez kötött

wizzair kézipoggyász

A légitársaságok szigorú szabályokat szabnak a kiegészítőkre, annak érdekében, hogy biztosítsák a repülőgépek biztonságos és hatékony betöltését. A standard WizzAir kézipoggyász maximális mérete 40x30x20 cm. Ezt a terméket minden esetben az ülés alá kell helyezni és mellesleg ingyenesen felvihető.

Amennyiben nagyobb méretű modellre van szüksége, akkor 55x40x23 cm-ig és 10 kg-ig van rá lehetősége, viszont külön díjat kell érte fizetni. Most essen néhány szó a biztonsági korlátozásokról! A folyadékok és a szépségápolási szerek nem lehetnek 100 ml-nél nagyobbak. A WizzAir kézipoggyász kizárólag átlátszó és újrazárható tubusokat vagy flakonokat tartalmazhat, amelyeket műanyag zacskóban kell tárolni.

Kiemelt fontosságú, hogy ellenőrizze a légitársaságok aktuális szabályait a foglalás és az utazás előtt, mivel az előírások időről-időre változnak. A weboldalak mindig a legfrissebb információkkal szolgálnak ezzel kapcsolatban. Ha a WizzAir kézipoggyász mérete és súlya nem megfelelő, akkor extra díjat számítanak fel.

iphone árak Previous post Mitől függnek az iPhone árak?
Alumínium pergola Next post Az alumínium pergola kiváló árnyékolási lehetőséget nyújt