A repceméz kevésbé savas

repceméz

Az érzékenyebb gyomorral rendelkező személyek általában kevés mézet fogyasztanak, mert utána nem érzik jól magukat. De nekik sem kell lemondaniuk ezen élelmiszer előnyeiről, ugyanis a repceméz érzékeny gyomrúaknak is kifejezetten ajánlott. Ez egy kevésbé savas mézfajta (enyhén lúgos kémhatású), ami gyomorsavtúltengés esetén sem jelent problémát, sőt, segít a kellemetlenség kezelésében.

Mivel magasabb szőlőcukor tartalma van, emiatt gyorsan kristályosodik, ezért a BeoBee vállalkozás krémmézként forgalmazza. Ebben a formában a repceméz a BeoBee vásárlók egyik kedvenc, keresett terméke. Közismert a fertőtlenítő tulajdonsága, de eredménnyel alkalmazható gyulladáscsökkentőként, illetve legyengült szervezet regenerálására.

Ezek mellett nagyszerű immunerősítő hatása is van, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ellenállók legyünk a betegségekkel szemben. Energetizáló képességének köszönhetően, a repceméz ajánlott szellemi és kemény fizikai munkát végzőknek, valamint sportolóknak is. Egészségmegőrzés szempontjából is tanácsos fogyasztani.

villanybojlerek Previous post A villanybojlereknek köszönhető azonnali meleg víz
padlófesték Next post Padlófesték: védelem, díszítés és tartósság