A Pandora karkötők szó szerint varázslatosak

Pandora karkötő

A fantasy szerelmesei előszeretettel viselnek olyan kiegészítőket, amelyek a kedvenc könyvük vagy sorozatuk világából ismerős karakterekkel vannak díszítve. Nem képeznek kivételt ez alól a hölgyek sem.

A legújabb Pandora karkötők a Harry Potter sorozat jegyében lettek megalkotva, így téve rendkívül boldoggá a szívükben titkon varázslójelölt hölgyeket.

Azok a személyek, akik kicsit is járatosak a J. K. Rowling által megálmodott, elképesztő népszerűséggel bíró világban, tudják, hogy a könyvekben és a filmekben egyaránt nagy szerepe van a varázslók kedvenc sportjának, a kviddicsnek, amit nem hagyományos labdával, hanem az úgynevezett cikesszel játszanak.

A Pandora karkötők ennek a roppant egyedi jelenségnek állítanak emléket, hiszen a gazdag és színes felhozatal darabjai között megtalálhatjuk az ezüst cikesszel díszített csecsebecséket is, a már megszokott virágokkal vagy szívmintájú modellek mellett. Abban az esetben, ha szívesen vinnénk a szürke hétköznapokba egy kis varázslatot, akkor megtaláltuk az ideális választást!

Sola vízmérték Previous post A Sola vízmértékek titka a minőség
használt laptop Next post Szavatoljuk a használt laptopok minőségét!