Propolisz tinktúra számos bajra

propolisz tinktúra

Az immunrendszer erősítése mindig fontos, járvány idején még inkább és érdemes a természetes anyagok felé fordulni ebből a célból. A propolisz tinktúra az egyik leghatásosabb immunerősítő, ami a benne található rengeteg gyógyhatású anyagnak, vitaminoknak, ásványoknak, aminosavaknak, bioflavonoidoknak, nyomelemeknek köszönhető.

Ez tulajdonképpen a méhek gyógyszere és építőanyaga, a propolisz alapja egy növényi eredetű balzsam, amit a dongók a fák és a bokrok rügyeiről gyűjtenek össze. A propolisz tinktúra nagyon sok jótékony hatása ismert, elsők között van az immunerősítés és az egészségmegőrzés. De sikerrel alkalmazható bőrproblémákra, égésre, herpeszre, fájdalomra, gyulladásra. Lázas állapot is kezelhető a propolisz tinktúra segítségével, valamint a légúti betegségek. A magas vérnyomással élő személyek is kipróbálhatják, mert vérnyomást szabályozó és értágító tulajdonsággal is rendelkezik. Cukorszint csökkentésére is kiváló a propolisz tinktúra, természetes módon csökkenti a vércukorszintet. Ajánlott valamilyen étellel vagy itallal fogyasztani, de a tinktúra alkoholtartalma miatt gyerekeknek fokozott elővigyázatossággal adható.

Felnőtteknek általános immunerősítésre naponta körülbelül 2×20 csepp fogyasztása ideális. Háromféle kiszerelésben vásárolható meg a propolisz tinktúra a beobee.hu webáruházból, 10, 30 és 50 ml formában. Egyáltalán nem drága, bárki meg tudja fizetni, így áldásos hatásait élvezheti. Ajánlott mindenkinek erősítenie a szervezetét a propolisz tinktúra fogyasztásával!

Design bútor Previous post A design bútor szép és tartós
falfesték Next post Kitűnő minőségű falfestékek