Profi gépi hímzés pólókra, sapkákra

Gépi hímzés

A cége arculatához szüksége van egységes munkaruhára is? Olyan pólókat, sapkákat keres, amit gépi hímzés során személyessé tud varázsolni és egységességet vihet vele a vállalatába?

Ha igen, akkor jó helyen jár! A Cégespóló webáruházban eleve olyan minőségi felsőruházatot és kiegészítőket talál, amit nagyon könnyen el lehet látni a kereskedelmi társaság logójával. A gépi hímzés nyugatról hozott profi gépekkel történik, a folyamat során nem rongálódik sem az anyag, sem az embléma.

A tartós anyagnak köszönhetően, nemcsak munkaruhát készíthet, hanem remek reklámajándékot is. Népszerűsítse a vállalatát a lehető legszélesebb körben, logóval ellátott munkaruhával! A ruházat kiválasztása nagyon egyszerű, méret és szín alapján válogathat. 50 darab felett kedvezményt kap, 200 darab felett pedig már egyedi árajánlatot is kérhet.

Amennyiben velünk történik a gépi hímzés, a termék árából még le tudunk faragni 3%-ot, ami szintén hatalmas spórolást eredményezhet. Forduljon hozzánk bizalommal, mert a kérdéseire szívesen válaszolunk!

Csapágy rendelés gyorsan és egyszerűen Previous post Csapágy minden típusban
Elegáns női karóra Next post Női karóra a legszebb kivitelben