Pörgős szórakozást nyújt a Dobble

Dobble

Melyik az a társasjáték, amelyik érdekes, szórakoztató, ugyanakkor pörgős is? Hát persze, hogy a Dobble! Ez a társas kétségtelenül azonnal leveszi a lábáról a család összes tagját 6-tól 99 éves korig! Ez egy olyan kártyajáték, ami a pörgésre és a teljes összpontosításra épül, így mondanunk sem kell, hogy roppant izgalmas.

A dobozban 5 különböző játék található egyedi, kör alakú kártyalapokkal. A szabályait pillanatok alatt el lehet sajátítani, tulajdonképpen az azonosságokat kell felfedezni az 55 kerek lapon, amelyek tele vannak változatos, motiváló képekkel. A Dobble ugyanakkor nemcsak rendkívül jó móka, de egyben készségfejlesztő is.

A fejlesztett képességek között szerepel a reakció idő, megfigyelés, koncentráció.A Dobble itthon is nagyon sikeres. Ezt igazolják az okosjatek.hu webáruház oldalán olvasható vásárlói vélemények is. Aki tehát szeretne egy szuper társast, amin nagyokat szórakozhat az egész családdal vagy a barátokkal, annak nincs más dolga, mint rendelni egyet a már említett webshopból, ráadásul az ára is remek!

karácsonyi lakásdekoráció házilag Previous post Karácsonyi lakásdekoráció házilag az ünnepi hangulatért
Keverőgépek széles választéka Next post Gyorsabb a munka keverőgépekkel