Pezsgő, avagy a poharunkba töltött pompa

Pezsgő

A modern társadalmunkban bevett szokás a jeles alkalmak méltóképpen történő megünneplése. Olyannyira mélyen tiszteljük a hagyományokat, hogy elképzelhetetlennek tartjuk a szilvesztert pezsgő nélkül, ám sokan vannak, akik a szóban forgó italkülönlegességet az esküvők, a keresztelők, az eljegyzések és a diplomaosztók lakomáinak díszasztaláról sem tudják nélkülözni.

A pezsgő mindenképpen a pompát, az emelkedett hangulatot, a feledhetetlen, ritka pillanatokat jeleníti meg a lelki szemeink előtt, hiszen kinek jutna például az eszébe egy menyegző napján sörrel koccintani a boldog ifjú párral?

A karcsú pohár fenekéről lassan felfelé szálló parányi buborékok, az ital aranyszíne, kellemes illata és finom aromája megkoronázza az adott eseményt, emeli annak fényét, örökérvényűvé téve a percet.

A pezsgő nem az a tipikus ital, amit a barátokkal hétvégén „legurítunk”. A nedűnek nívója van, így csak és kizárólag az ünnepi események apropójából érdemes azt a poharunkba tölteni és tisztelettel adózni a pezsgő minden cseppjének.

autós táska Previous post Tekintélyt parancsoló megjelenésű autós táskák
slip on cipő Next post Az egyszerű kialakítású slip on cipő