Okos fűtés a komfortos otthonért

okos fűtés

Amennyiben jelentős megtakarítást szeretnénk elérni a téli szezonban, akkor érdemes átgondolnunk a fűtési rendszer intelligensé tételének lehetőségét. Az okos fűtés segít szabályozni a már meglévő struktúrát, függetlenül attól, hogy hagyományos vagy éppen modern kivitel felel az otthonunk melegen tartásáért.

Természetesen egy termosztáttal is sokat spórolhatunk, de az sajnos nem képes a helyiségek fűtését külön-külön szabályozni, ezáltal több szobában olyankor is magas a hőmérséklet, ha éppen senki sem tartózkodik bennük. Az okos fűtés mindezt gond nélkül képes biztosítani, ráadásul egy okostelefon segítségével távolról is vezérelhetjük a hőmérsékletet. A Fibaro termékek az elmúlt 8 év során több száz országban bizonyították a sikerüket.

A lengyel vállalat az IT ágazatban erősen kiemelkedik a kortárs cégek közül, hazai forgalmazásáért pedig többek között a Smart and Home felel. Az okos fűtés az Ön otthonában is megkezdheti segítő tevékenységét már ezen a télen. Ne habozzon, keresse fel a smartandhome.hu weboldalt még ma!

kerti szerszámok Previous post Válogassunk a kerti szerszámok között!
klíma karbantartás Next post Klíma karbantartás rendszeres időközönként