Nem meglepő, hogy miért népszerű a 3D kerítés

3d kerítés

A gabion falak és kerítések régóta divatosak. Van azonban egy olyan típusuk, a 3D kerítés, ami régóta a népszerűségi lista első helyét foglalja el. Egy olyan megoldásról van szó, ami roppant egyedülálló megjelenést biztosít azoknak, akik mindig is rajongtak a kőkerítésekért. Azon kívül, hogy a 3D kerítés mutatós, egy reális árú szerkezetről van szó, ami könnyen kombinálható egyéb kerítésekkel is. Ennek a tulajdonságának köszönhetően üzleti és ipari megoldásokhoz, családi házakhoz és rengeteg egyéb helyen is tökéletesen beválik. A kerítésrendszerről még többet lehet olvasni a gabionok.hu oldalon, ahol igazán egyszerűen megismerkedhet minden vásárló és érdeklődő a típusokkal. Az itteni 3D kerítés rácstábláinak osztása 200 x 50 méretű és a drótvastagság 4 mm.

Az osztásba pont befér egy kis kézfej vagy két új, így a kövek a gabion töltésekor kismértékben igazgathatók és persze a hézagok csökkenthetők, igény szerint. A 3D kerítés változó magasságú lehet, így biztosan mindenki megtalálja azt, amelyikre szüksége van. Sokan döntenek az 1,53 m-es mellett, míg mások csakis az 1,73 méteresben gondolkoznak. A választáskor nem szabad elfelejteni, hogy a 3D modell rendszer nehezebben telepíthető, mint például a gabion basic rendszer, és nehezebb a díszkő formáció létrehozása is a kerítés kő rács kialakításánál, ugyanis a 3D rácsbordák nézeti képe hangsúlyos.

Szebbé teszi a kerítést az üveg szikla

A gabion falak igazán mutatóssá tehetők a megfelelő kövekkel és sziklákkal. Rengetegen döntenek az esztétikus külsővel hódító üveg szikla mellett. Nagyon jól megvilágítható eszközökről van szó, amik a LED-es fény révén csodálatosan néznek ki.

Ezen tulajdonságnak köszönhetően igazán sokoldalúan felhasználhatók. Az üveg szikla persze kombinálható egyéb kövekkel, kialakítva azt a gabion falat vagy kerítést, ami minden téren egyedülálló. Ezenkívül egy kerti ösvény szegélyét is megépítheti ezekkel az ember. Sőt, a sziklakert, kerti tó és sok minden más is díszíthető a jól megválasztott üveg szikla segítségével. A sziklák elérhetők azúr, átlátszó, kék, zöld, barna és sok más színben.

kutya kennel Previous post A kutya kennel rövid bemutatása
irodakonténer Next post Maximális kényelmet nyújt az irodakonténer