Mikor ajánlott a szálazott szemöldök tetoválás?

szálazott szemöldök tetoválás

Az arc fontos része a szemöldök, ezért mindig rendben kell lennie, mert csak így tud magabiztosságot kölcsönözni a viselőjének. Tetovált szemöldök többféle kialakítással lehetséges, satírozott, hibrid, soft púder és szálazott. Megtartja a formáját, ha szálazott szemöldök tetoválás technikájával kerül megalkotásra, de a többi is igazán szép eredményt hozhat. A megfelelően elkészített tetoválás keretet ad az arcnak, megfiatalítja, kiemeli a szemeket.

Akinek hiányos, ritka a szemöldöke vagy egyszerűen nincs megelégedve annak formájával, annak ajánlott a szálazott szemöldök tetoválás eljárása. Ennél a technikánál hosszabb, rövidebb, íves, elágazó és keresztszálazást készít a szakember sminktetováló géppel. Többféle pigmentszínt is lehet használni ehhez. Azoknak is célszerű ezt a technikát választaniuk, akik azt vették észre, hogy már messze nem a régi az arcuk hangulata és egyfajta frissességre vágynak. A szálazott szemöldök tetoválás révén néhány évet fiatalodhatunk is, így tetszeni fog a tükörképünk.

A hegtetoválás javítja a hangulatunkat

Viszonylag kevesen ismerik Magyarországon ezt az eljárást, vagyis az orvosi tetoválást, pedig ez sok ember életminőségét teheti jobbá. A hegtetoválás balesetek utáni sebhelyeket, pigment-rendellenességeket, festékhiányos területeket tüntethet el. Ugyanis műtéti beavatkozás vagy baleset után jellemzően hegek maradnak a testen, amelyek a teljes gyógyulás után általában világosabbak. Szülés után például nagyon sok nő testén striák, azaz terhességi csíkok maradnak, amelyek ezzel a technikával szintén eltüntethetőek.

A színeltéréseket a hegtetoválás során orvosi mikropigmentációval korrigálja a szakember. A test bármelyik részén maradhatnak hegek, bár nem mindegyik látszik, az érintettet mégis zavarhatja. Ebben az esetben mindenképpen tanácsos tetováló szakember segítségét kérni ahelyett, hogy folyton takargatnánk a testünk egy részét. Többek között, a hegtetoválás kiváló mestere várja az ügyfeleket a Sminktetoválás Stúdióban, Budapesten, a Szent István krt. 12. szám alatt. Vegye fel a kapcsolatot a sminktetovalasstudio.com portálon keresztül!

Forráscentrum pályázati tanácsadó iroda Previous post Miben tud segíteni egy profi pályázati tanácsadó iroda?
potencianövelő szerek Next post A potencianövelő szerek tényleg segíthetnek