Mennyibe kerül a webáruház bérlés?

webáruház bérlés

A koronavírus világjárvány nemcsak kellemetlenségeket hozott az életünkbe, mert ennek hatására fellendült az online kereskedelem is, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy webshopot nyitnak. Persze azt tudjuk, hogy ennek ára van, de minek nincs a mai világban? Ha kíváncsi arra, hogy milyen költségekkel jár egy webáruház készítése, akkor az árakról remek tájékoztatót találhat a www.viltor.hu weboldalon. Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy az innen bérelhető webáruház csomagok ára csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban különbözik.

Korrekt összegért juthat bárki egy webshop felülethez, ha a Viltor céget választja. Nagyon fontos szempont ez, hiszen az internetes kereskedelem elindítása sokféle és jelentős költséggel jár. Lényeges még, hogy itt minden webshop bérlési ár az összes webáruház funkciót tartalmazza, legyen az számlázó vagy szállító integráció, bankkártyás fizetés, marketingeszköz stb.

A szakemberek nem állítottak össze eltérő tudású csomagokat, ami azért jó, mert senkinek nem kell lemondania egyetlen funkcióról sem anyagi megfontolásból, vagyis azért, mert nem tudja kifizetni. Mindegyik webshop bérlésért bruttó árat kell fizetni, nincsenek rejtett költségek, sem további díjak. Az 1 hónapra vetített ár annál alacsonyabb, minél hosszabb a webáruház bérlési időszak. Igen kedvező lehetőséget biztosít ez a cég mindazoknak, akik webáruházat akarnak nyitni, ugyanis 20 napig ingyenes és kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosít a leendő ügyfeleinek.

Amennyiben nem volna elég a 20 nap, csak jelezni kell és a szakemberek meghosszabbítják. Az éles webáruház a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz, ami azt jelenti, hogy minden beállítás és feltöltött adat megmarad az éles webshopban is. Minden csomaggal elérhető az összes webshop arculat, ráadásul mindegyik mobilbarát. HTTPS protokollal érhető el minden webáruház, a webshop készítés ára a teljes bérleti időszakban a tanúsítványt is tartalmazza. Az árlista megtekinthető a viltor.hu portálon.

rieker Previous post Nem véletlen a Rieker sikere
AZ-Engineering szerszámgyártó cég Next post Így dolgoznak a profi szerszámgyártó cégek