Kandalló szellőzőrács és egyéb kiegészítő beszerzése

kandalló szellőzőrács

A zárt vagy nyitott kivitelben készülő kandalló az amerikai modellek után nagyon keresett fűtőberendezéssé vált Európában is. A kő, kerámia vagy egyéb burkolattal körülépített fűtőkészülék belső égés- vagy tűztere öntvényből, lemezből, esetleg samottból készülhet, ami átadja a hőt a burkolatnak, de megvédi azt a tűzzel való direkt kontakttól.

Fontos beépített elem a kandalló szellőzőrács, ami a levegő bejutását szabályozza, valamint kell egy huzatszabályozó zsilip is, ami szintén a tűz elfojtása ellen van. A füst elszállítását a csövek és idomok biztosítják, de előfordulhat, hogy nemcsak kandalló szellőzőrács befalazására, hanem hamuzó kisajtó beépítésére is szükség van.

Utóbbiból kis fémlapáttal lehet eltávolítani az égés után maradt hamut. Ha minden kiegészítőt és tűzteret egy helyről szeretne beszerezni, méghozzá eléggé jó áron, akkor mindenképp érdemes felkeresnie a cégünk honlapját. Webshopunkban változatos a választék, legyen szó akár kandalló szellőzőrács típusokról, akár a fűtésterek változatairól.

A Benkel Kft. nemcsak az otthon melegéért felel, egy ergonomikus kialakítású kerti sütő a pocak megtöltését is garantálja. A megbízhatóság mellett, a kerti sütő modelljeinket a könnyű telepítés, illetve a gyors szétszedhetőség szintén jellemzi.

Bogrács, akasztható grilltárcsa, kürtőskalácsfa, sparhelt lap, de még öntvénysütő lap is kapható kiegészítőként a minőségi kerti sütő mellé, így nagyon változatos ételeket lehet készíteni az egész családnak és baráti körnek.

Bár a sütő is izgalmas szabadidős programot jósol, azért érdemes megfontolni a duplafalú kemence kiépítését is, amiben bármikor készíthet pizzát, agyagtálban sült halat, káposztát, de még kenyeret és kérgesített csülköt/sonkát is! Hozza be a nyugati divatot az otthonába és a kertjébe.

Télen alapozza meg az esti hangulatot egy mutatós és praktikus kandallóval, nyáron pedig használja kedvére a grillt, kemencét! Ha kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, bármikor érdeklődhet telefonon vagy e-mail-ben! Ne szalassza el a lehetőségeket!

bútorszállítás Previous post Hárítsuk át a bútorszállítás terhét a szakemberekre!
Karórák széles választéka Next post Búváróra a víz alatt és felett