Fontos a biztonság és nívó a gyerek kerékpárnál

gyerek kerékpár

Hiába szép a kiszemelt gyermek bicikli váza, és ragyog rajta a lurkó kedvenc mesefigurája, ha rossz minőségű alkatrészek csatlakoznak hozzá. Kétség sem fér hozzá, hogy a megbízhatóság és minőség a gyerek kerékpár esetében első helyen kell legyen. Csakis ez után jöhet a külső.

Sajnos sokan megtapasztalták már, hogy a silány minőségű kétkerekűek egy idő után ellehetetlenítik az élvezetes és biztonságos tekerést. Egyetlen szülő vagy nagyszülő sem akarhatja, hogy az ajándékba adott gyerek kerékpár alig pár hónap után elromoljon, vagy ami rosszabb, tekerés közben essen szét.

A rossz bringa ismérve, hogy már az első méterek után érezni lehet, hogy mennyire nehéz a pedálozás. Lehet, hogy a nívós és tartós gyerek kerékpár drágább, mint a gyengébb modell, de az biztos, hogy sokkal jobban megéri ezt választani. Még akkor is, ha csak 1-2 évig használja azt a kisfiú vagy kislány, hiszen az ember tudja, hogy örömmel fog tekerni és mindig biztonságban lesz.

A strapabíró és profi gyerek kerékpár a kiváló színvonalú tartozékoknak hála jobban gurul, könnyebben kormányozható, nem zörög és kattog. Így nem kell egyből a szervizbe vinnie, ahol több ezer Forint ellenére sem lesz tökéletes. Hol vehető meg az a kétkerekű, amelyiknek évekig örülni fog a gyermek? A Bringadiszkont oldalon számtalan típus várja a kis gazdáját.

Városi kerékpár: komfort és praktikusság mindenek felett

Egyre többen pattannak bringára a nagyobb városokban is, ami érthető, hiszen így ki lehet kerülni a nagy dugókat és gyakran hamarabb el lehet jutni a célpontba. Persze ahhoz, hogy komfortos legyen a tekerés, szükséges a kifogástalan városi kerékpár. Ahogy szemügyre veszi az ember ezt a modellt, egyből észreveheti, hogy a váz a kényelemről és a praktikusságról szól.

A váz speciális kialakítása teljesen érthető a városi kerékpár esetében, hiszen például Pesten rengeteg a zebra és kereszteződés, és ekkor az esetek döntő többségében le kell szállni a bicikliről. Ezért is jó, hogy a váz alacsonyan van. A kényelem pedig azért adott, mert a formája, kialakítása miatt szinte egyenes háttal ülhet azon az ember.

Samsonite akció Previous post Kihagyhatatlan lehetőség a Samsonite akció
hobby elektronika bolt Next post Mi mindent tartogat a vevőknek a hobby elektronika bolt?