Az iPhone telefon sokak vágya

iPhone telefon

Vannak dolgok, amelyek egyeseknek igazán vágyottak és egyszer mindenképpen szeretnének egyet használni belőlük. Az Apple az iPhone telefon által elérte, hogy emberek milliói rajongjanak egy használati tárgyért.

Talán nem ez volt a cél, ám a cég filozófiája mindig is az volt, hogy jól használható termékeket készítsenek. Steve Jobs ismeretes volt arról, hogy szerette volna, ha az emberek szeme elől eltűnik a technológia és csak a dolgok használatára kell figyelniük.

Az idea megvalósításához szerencsére partnerekre lelt. Jony Ive és társai sokat tettek azért a tervezőasztalok mellett, hogy végül Jobs az iPhone-hoz hasonló, igazán intuitív módon használható készülékeket jelenthessen be, az oly sokak által várt éves prezentációkon.

12 éve annak, hogy első mobiljukat bejelentették. E hónapban leplezték le a legújabb modelleket és már most nagyon pozitív véleménnyel vannak róluk az újságírók, pedig csak néhány napot tesztelhették. Nem is kérdés tehát, hogy a legfrissebb iPhone telefon is vágyott portéka lesz.

 

Női bőrtáska Previous post Miért annyira értékes a női bőrtáska?
Költöztetés korrekt áron Next post A költöztetés árak sokfélék lehetnek