Alacsony Samsung A70 ár, kiváló tűrőképesség

Samsung telefonok

A Samsung az egyik legkedveltebb márka a mobilozók körében. Évek óta garantálja a jó minőséget, méghozzá elfogadható árakon. Maga a cég sikere a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető és minden széria hoz valami újat a márkahű felhasználóknak. A Samsung A70 ár szintén kecsegtető, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

A kezelhetőség egyszerű, az átláthatóság még inkább! Persze a Samsung A70 ár rengeteg hasznos dolgot is magába foglal. A színek csodásak és a fényképek készítésénél sem hagyja Önt cserben. A kijelző megfelelően nagy, a telefon pedig olyan könnyű, hogy akár órákig is kényelmes a kézben tartani.

Aki kimondottan olyan készüléket keres, aminek a memóriája bővíthető, abszolút jó helyen jár. A Samsung A70 ár magába foglalja a nagyon erős, 8 magos processzort is, ami a gyors reakcióidő alapja.

Elsődleges kamerája 32 MP, 8 MP, 5 MP fotókat készít és a másodlagosnak a minősége sem marad alább. Az akkumulátor 4500 mAh, a mobil méretei pedig 164.3 x 76.7 x 7.9 mm. USB 2.0 és Type-C 1.0 csatlakozókkal egyaránt rendelkezik.

Gázmaszk Previous post Milyen a jó gázmaszk?
elektromos láncfűrész Next post Az elektromos láncfűrész megkönnyíti a fafeldolgozók munkáját