Akciósan beszerezhető edényszett

Ha szeretné felturbózni konyhája edénykészletét, akkor érdemes olyan termékcsaládot választania, ami egységet tükröz és minden méretű edényt, valamint hozzájuk való fedőt tartalmaz. Az Edényshop webáruház kínálatában széles a választék edényszett tekintetében is.

Különösen népszerűek a többdarabos, rozsdamentes változatok, amik mindenfajta tűzhelyen használhatók, kiváló hővezető az aljuk, és rövid idő alatt elkészülnek bennük az egészséges ételek. A rozsdamentes edény nagyon könnyen tisztítható, a nyelek, fülek pedig nem melegszenek fel.

A fedőn lévő gomb is ugyanezzel a pozitívummal bír. A 12 vagy akár 20 darabos rozsdamentes edényszett nemcsak lábasokat és fazekakat tartalmaznak, nyeles lábas és serpenyő is található benne.

Nagyon hasznos a pároló tál is, amiben roppanósra párolt zöldségköretek készülhetnek a különféle kérgesített hússzeletek mellé. A termékek között megtalálhatók az ismert márkák, mint például a Tefal, a Berlinger Haus, a Blaumann, az Inoxbar, a Silver Royal vagy a Berghome.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük