A propolisz csepp a természet antibiotikuma

propolisz csepp

Napjainkban az immunrendszer támogatása aktuálisabb, mint valaha. A boltok, patikák polcain rengeteg erre a célra kifejlesztett termék áll a rendelkezésünkre, mint például a propolisz csepp. Ezt a természetes gyógyszert, immunerősítőt érdemes bevetni, főleg a téli hónapokban, hiszen a hatásai bizonyítottak minden korosztály körében.

A természet antibiotikumának is nevezett készítmény a hagyományos antibiotikumokkal szemben nem jár mellékhatásokkal. A propolisz csepp a méhek építőanyaga és gyógyszere, ami külsőleg és belsőleg is megvédi őket a vírusoktól és egyéb kórokozóktól. Az emberi szervezetre is ugyanilyen nagyszerű hatást gyakorol, a feldolgozott propolisz ugyanis vírus-, baktérium- és gombaellenes tulajdonságokkal bír.

Szinte hihetetlen, de több száz féle vitamint, aminosavat, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A szervezetet energiával tölti fel, kúraszerűen alkalmazva hamar megtapasztalhatóak a hatásai. A propolisz csepp a beobee.hu webshopban alkoholos és alkoholmentes változatban is megrendelhető.

fa táblák Previous post Fa táblák széles felhasználhatósággal
gyerekülés 9-36 kg Next post Hosszú ideig kiszolgál a gyerekülés 9-36 kg-os változata