A Pandora charmok titkos jelentése

Pandora charm

Sok hölgy életében az ékszervásárlás nem tervezett, hanem spontán döntés, ami egy belső impulzus eredménye. Az ilyen pillanatokat általában a következő mondattal kommentálják: „Megláttam és beleszerettem”. A bájos Pandora charm kollekciók egyes darabjainak kiválasztása komoly megközelítést igényel.

Ezeket az ékszereket nem lehet előzetes felkészülés nélkül megvásárolni, különben nemcsak sablonosnak, hanem ízléstelennek is tűnnek. Ezen kívül, a kézzel készített Pandora charmok mágikus erővel bírnak. Emiatt a megválasztásuk jelentőségteljes feladat, aminek a megfelelő alap beszerzésével kell kezdődnie.

Annak érdekében, hogy a kompozíció a lehető legharmonikusabb legyen, dönteni kell a gyöngyök megfelelő arányáról. Az elemek maximális száma 20, de csak akkor, ha a tulajdonos olyan karkötőt akar készíteni, amit teljesen megtölt. A gyöngyök kaotikus felhalmozása nem teszi szebbé a díszítést, ezért elsősorban a stílusra és a mértékletességre kell hagyatkozni. Ne féljen a Pandora charmok színeinek és anyagainak kontrasztjával játszani!

ajándék nőknek Previous post Itt vásárolható ajándék nőknek
könyökízület fájdalom Next post A könyökízület fájdalom tünetei és kezelése