A karikagyűrű a hűség szimbóluma

karikagyűrű

A kör már az ókori egyiptomi hagyomány szerint is az örökkévalóságot szimbolizálta. Így a karikagyűrű a házastársak örökké tartó szerelmét jelentette és jelenti ma is. A nyugati civilizációban ezeket az ékszereket a házasság intézményéhez kötötték, majd később a hűség jelének tekintették.

Napjainkban sincs ez másképp, ezért a házasodni kívánó fiatalok nagy gonddal választják ki azt a karikagyűrű, amit vélhetően egész hátralévő életükben viselni fognak. Önöknek is lehetőségük van kényelmesen megtekinteni az aranyshop.hu webáruház gazdag kínálatát és kiválasztani a leginkább tetsző modelleket.

A választékban szerepelnek sárga, fehér, rosé aranyból készült karikagyűrűk, de egyáltalán nem ritkák az ezek kombinációjából készített darabok sem. Gyönyörű ékszerek, ezért nem lesz könnyű közülük választani. Ár szerint szintén keresgélhetnek az esküvő előtt állók, ami azért jó, mert a fiatalok anyagi lehetőségei nem végtelenek. Viszont a stílusos és elegáns karikagyűrű mindenki életében nagyon fontos. Ezt nyújtja ez a remek webáruház!

Tudományos játékok Previous post Érdekfeszítő a tudományos játékok választéka
használt notebook Next post Kiváló állapotú használt notebookok