A büntető ügyvéd védekezési stratégiát állít fel

ittas vezetésért kiszabható büntetés

Az Ön és a környezetében lévő emberek biztonsága érdekében mindig ügyeljen arra, hogy ne fogyasszon olyankor alkoholt, amikor tudja, hogy később a volán mögé kell ülnie! Az ilyen esetekből fakadó életveszélyes balesetek elkerülése végett Magyarországon már évek óta zéró tolerancia van érvényben, és a kihágásokat a törvény nagyon keményen bünteti.

Ennek ellenére tényleges visszatartó ereje csak annak lehet, ha az érintettektől bevonják a vezetési engedélyt. Az ittas vezetésért kiszabható büntetés opciói közül ez elég gyakori hazánkban. Azonban az ittas vezetésért kiszabható büntetés annál nagyobb, minél magasabb a kivizsgált szervezetben a lég- illetve a véralkohol szintje.

Az ittasság mértékére külön kategóriák vannak megszabva, és ezeknek megfelelően indíthatják meg a büntetőjogi eljárást is. Az ittas vezetésért kiszabható büntetés egyebek mellett pénzbírságban, vezetéstől való eltiltásban, valamint utánképzésen való kötelező részvételben nyilvánulhat meg. Amennyiben Ön nem tartja teljesen jogosnak a büntetését, akkor mindenképpen forduljon szakemberhez!

Egy büntető ügyvéd segíthet a gondján. Első körben az a leglényegesebb, hogy a felfogadott büntető ügyvéd birtokába kerüljön minden bizonyíték az incidens körülményeiről, hogy az alapján fel tudja állítani a védekezési stratégiát, amely értelemszerűen minden szituációban eltér.

Ha tehát Ön került bele egy kellemetlen helyzetbe, amely ellen teljes vállszélességgel tiltakozik, és annak a jogosságát is feltételezi, akkor keresse fel a lorik.hu weboldalt, ahol részletesebben megismerkedhet a szóban forgó kérdéskörrel!

A honlapon található elérhetőségeken keresztül konzultációt kezdeményezhet a Lőrik Ügyvédi Iroda munkatársaival, akik készségesen tájékoztatják Önt a feltételekről. A büntető ügyvéd többféleképpen képes segíteni az Ön ügyén. Minimalizálni tudja a kirótt pénzbüntetést, illetve az eltiltás időtartamát is. Ritka esetekben pedig akár a járművezetéstől való eltiltás is elkerülhető általa. Vegye fel a kapcsolatot, tudjon meg minél többet az ügyvédi szolgáltatásokról!

ágyneműtartós ágy Previous post Az ágyneműtartós ágy remek választás
Összecsukható rendezvény asztal Next post Az összecsukható rendezvény asztal szuper beruházás