Yamuna a bőrünk boldogságáért

yamuna

Ki ne kapná fel a fejét egy olyan szépségipari termék hallatán, aminek neve Boldogság? A Yamuna egyet jelent a természetes alapanyagú kozmetikumokkal. A gyártó vállalat kínálatában testápolót, tusfürdőt, testvajat és kézkrémet is találunk ezzel a márkanévvel.

Akár a bőrünket mesésen puhító és hidratáló, virágillatú kézkrémet, akár a testünket-lelkünket felfrissítő tusfürdőt próbáljuk ki először, azonnal meggyőződhetünk arról, mennyire kiérdemelték a nevüket ezek a kinézetükben is igen vonzó termékek. De ennyiben közel sem merül ki a Yamuna felhozatala! A nappali és éjszakai használatra ajánlott bőrfeszesítő krémektől kezdve, a szemkörnyékápolókon át az avokádó olajat és E-vitamint tartalmazó arcradírig és az Aloe verás masszázsolajig, rendkívül gazdag a választék.

A termékskálán kimondottan férfiaknak szóló kozmetikumok is szerepelnek, ilyen például az allantoin és árnika kivonatú, Yamuna borotválkozás utáni balzsam, ami a gyulladáscsökkentő összetevőinek köszönhetően, a külsejükre odafigyelő urak fürdőszobájának állandó lakója lehet.

mikrós bögrés sütik Previous post A mikrós bögrés sütik könnyű és finom desszertek
falfestés házilag Next post A felfestés házilag is könnyen kivitelezhető