Valóban hasznos a szauna

Ki gondolta volna, hogy még ebből is születhet rekord? A szauna jótékony hatásáról már szinte mindenki hallott. Ám vannak olyanok, akik sportszerűen szeretik űzni ezt a tevékenységet.

Sőt, még szauna bajnokságokat is szoktak rendezni. Nem meglepő módon, a jelenlegi világrekordot egy svéd férfi állította fel. Neki sikerült ugyanis egyedül több mint 17 percet töltenie a 110 fokos forróságban.

Aki úgy gondolja, hogy ezzel kapcsolatban szeretné feszegetni a határait, az csak óvatosan tegye, mert mint minden esetben, itt is értelmet nyer az a szólás, hogy „jóból is megárt a sok“! A szauna önmagában azonban nem veszélyes, különösen az infrás változatok biztonságosak, hiszen ezekben nem olyan elviselhetetlenül magas a hőmérséklet, mint például a klasszikus finn típusban.

Egy kabin beszerzése már közel sem lehetetlen, hiszen ezt is ugyanúgy megrendelhetjük online, mint bármi mást. A szauna.hu rendkívül széles választékkal rendelkezik ezen a téren. Élvezze ki Ön is rendszeresen a szauna pozitív hatásait!

Previous post Felejthetetlen kalandok Ománban
Next post Testi-lelki felüdülést hoz az infraszauna