Vaják könyvek kedvező áron

A fantasy világ szerves részét jelenti a mágia, amit nagyon sokan csodálnak. Mindenki imádja a mágusokat, akik állhatnak a jó vagy a rossz oldalon. A Vaják könyvek történeteiben temérdek varázserejű tárggyal találkozhatunk, illetve számos mágikus itallal, amelyeknek az elfogyasztása kihat még a történet alakulására is.

Már abból látszik, hogy milyen kivételes darabbal van dolgunk, hogy a Vaják könyvek alapján készült videojáték milyen hatalmas sikert aratott.

Három rész készült belőle, amiknek sikerült feleleveníteni a könyvek varázslatos világát, mindezt úgy, hogy a játékban nem a Vaják könyvek pontos cselekményét követhetjük nyomon. A szereplők és a helyszínek azonban ugyanazok, mint amiket megismerhettünk a lapok soraiból.

A Vaják könyvek éppen ezért nemcsak az olvasni vágyóknak lehet kiváló csemege, hanem azoknak is, akik szeretik a videojátékokat. Új élmény lesz olvasni a főhősről, akinek a kalandjait eddig a virtuális világban követhettük nyomon. A scifimarkat.hu webáruházból megrendelhető az összes rész egy csomagban, kedvező áron.

Previous post Arckrém a szépségért és az egészségért
Next post Ezért fontos az energia elnyelő használata