Üvegszálas kerámia medencék

medence

Az újonnan felfedezett anyagok az évek alatt különféle eszközökben találják meg a helyüket a mindennapi életben. A kerámia alapanyagú medence részletes leírása a www.medencediszkont.hu oldalon megtalálható. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, ez a 9 rétegű medence az átlagosnál hosszabb élettartamú.

Köszönhető ez annak, hogy a Kevlar® alapanyagát speciális kerámia bevonattal látták el. Maga a Kevlar® szálakat nagyon nagy merevség jellemzi, ráadásul ellenálló a szakadással, rugalmassággal, szilárdsággal és hőmérséklettel szemben, hiszen +370°C-on olvad.

Ez az anyag erősebb mint az acél, a súlya pedig jóval kisebb. Tehát igazi technikai kuriózum a www.medencediszkont.hu található kerámia medence.

A szállítás miatt, minden ezzel a technológiával készült medence acél merevítővel rendelkezik. Ezeket a www.medencediszkont.hu kínálatából a leggyakrabban kész állapotban értékesítjük, mivel a telepítésük szaktudást igényel. Különféle kialakítású lépcsővel rendelkeznek. Ezen medencék alja PU hőszigetelő anyaggal van ellátva, hiszen fontos, hogy minél tovább megtartsa a meleget.

pedrollo szivattyúk Previous post Pedrollo szivattyúk kisebb-nagyobb teljesítménnyel
paróka ár Next post A paróka ár mitől függ?