Utángyártott fogazott ékszíj szerszámgépekhez

Fogazott ékszíj motorokhoz

A robbanó- és elektromos motorok meghajtását általában ékszíj biztosítja, amit nagy terhelésnek van kitéve minden alkalommal. A fogazott ékszíj időnként cserére szorul, mert elkopik, rosszabb esetben el is szakadhat.

Az egyszerűbb motorokban könnyen cserélhető és nem is kerül sokba. A cvgshop.hu összegyűjtött a kínálatában többféle méretű fogazott ékszíjat, amelyekkel fel lehet újítani számos szerszámgépet.

A gyors kiszállításnak köszönhetően, nem kell sokáig nélkülözni az adott eszközt. Viszont mindenképp oda kell figyelni a megfelelő változat kiválasztására, mert csak akkor tudjuk ismét működésre bírni azt a bizonyos berendezést, hogyha minden pontosan megegyezik.

A szalagcsiszolók és gyalugépek is fogazott ékszíjjal működnek, ezért az ezekhez való típus is megtalálható a webáruház kínálatában. A karbantartást néhány ezresből meg lehet úszni, ezért nem kell feltétlenül teljesen új berendezéseket vásárolni. Mivel egy kopóalkatrészről van szó, ezért új fogazott ékszíjra gyakran lehet szükség.

Praktikus telefon Previous post Praktikus megoldás a Dual SIM telefon
gurulós bőrönd Next post Gurulós bőrönd a nyári utazásokhoz