Utángyártott fogazott ékszíj szerszámgépekhez

Fogazott ékszíj motorokhoz

A robbanó- és elektromos motorok meghajtását általában ékszíj biztosítja, amit nagy terhelésnek van kitéve minden alkalommal. A fogazott ékszíj időnként cserére szorul, mert elkopik, rosszabb esetben el is szakadhat.

Az egyszerűbb motorokban könnyen cserélhető és nem is kerül sokba. A cvgshop.hu összegyűjtött a kínálatában többféle méretű fogazott ékszíjat, amelyekkel fel lehet újítani számos szerszámgépet.

A gyors kiszállításnak köszönhetően, nem kell sokáig nélkülözni az adott eszközt. Viszont mindenképp oda kell figyelni a megfelelő változat kiválasztására, mert csak akkor tudjuk ismét működésre bírni azt a bizonyos berendezést, hogyha minden pontosan megegyezik.

A szalagcsiszolók és gyalugépek is fogazott ékszíjjal működnek, ezért az ezekhez való típus is megtalálható a webáruház kínálatában. A karbantartást néhány ezresből meg lehet úszni, ezért nem kell feltétlenül teljesen új berendezéseket vásárolni. Mivel egy kopóalkatrészről van szó, ezért új fogazott ékszíjra gyakran lehet szükség.