Urológiai konzultáció a megelőzés érdekében

urológiai konzultáció

Azok az orvosok, akik ezen a szakterületen dolgoznak, a vese, a húgyhólyag és a nemi szervek megbetegedéseivel foglalkoznak. Az urológiai konzultáció hatalmas szerepet játszik a megelőzésben. A rendszeres szűrővizsgálatoknak tehát nagy jelentőségük van. Fontos, hogy a kezelés még a betegség tünetmentes szakaszában kezdődjön meg.

Ilyenkor lehet a leghatékonyabban fellépni a problémák ellen. A szakorvosi rendelőben diszkréten foglalkoznak a páciensekkel. Sok klinikán napjainkban már elérhetővé vált a távmegbeszélés. Az efféle urológiai konzultáció abban az esetben előnyös, ha a kezelés fizikai kontaktot nem igényel. A tájékoztatást, illetve a teendőket az orvosok telefonon vagy Skype-on keresztül tudatják a betegekkel.

Ennek a lehetőségnek további nagy előnye, hogy időt és energiát takaríthat meg. Ezen kívül onnan veheti fel a kapcsolatot a szakemberrel, ahol éppen tartózkodik. Nem kell a munkahelyén szabadnapot kivenni. Az urológiai konzultáció alkalmával átbeszélik a tüneteket, ezután személyre szabott kezelési tervet dolgoznak ki.

Dr. Falus György plasztikai sebész orvos Previous post Plasztikai sebész orvosok Budapesten – Kihez érdemes fordulni?
Certina óra Next post Certina óra hosszú és gazdag történelemmel