Triciklik a városi sétákhoz

triciklik

A gyermekek gyorsan felfedezik, hogy az őket körülvevő világot, nem csupán egy babakocsiból hódíthatják meg. Mivel a mozgásigényük folyamatosan nő, így a triciklik sokkal praktikusabbak egy idő után a babakocsiknál.

Ezekkel is bárhová elvihetjük a lurkót, csakúgy mint a kocsival, azonban a gyermeknek egy háromkerekű járgány sokkal szórakoztatóbb bizonyos kor felett. Bár még kétkerekű biciklin közlekedni nem tudnak, ezen már gyakorolhatják a bringázáshoz szükséges mozdulatokat és persze fejleszthetik az egyensúlyt is. A triciklik ráadásul roppant kényelmes és biztonságos járgányok. Az ergonomikus kialakítással rendelkező ülés 360 fokban forgatható, a hátsó kerekek pedig megfelelő kitámasztást biztosítanak. A vezetőrúd ugyanakkor totális kontrollt nyújt a szülőnek, így a kicsi nem „kerekezhet” el a szülő szeme elől egyedül.

A fullbaby.hu webshopban megrendelhető triciklik nagyon szépek és jó minőségűek, a kialakításuk rendkívül praktikus, úgy a gyermeknek, mint a szülőnek. A séták elmaradhatatlan eszközei, már másfél éves kortól.

spirulina alga por Previous post Spirulina alga por a fehérje szükséglet kielégítésére
fűtésszerelés Next post A legtöbbször nem lehet várni a fűtésszereléssel