Tamaris cipők letisztult és élénk színekben

tamaris cipő

A márka letisztult dizájnnal, kiváló illeszkedéssel és jól kombinálható szabadidős megjelenéssel nyűgözi le a fogyasztókat. A Tamaris cipő mindenekelőtt trendi és kiváló minőségű, ezért főképp alkalmi és üzleti stílushoz viselik. A kollekciók elsősorban dizájn-orientáltak, ami a modellek elkészítési módjában is tükröződik.

Ez a cipőgyártó már régóta meghódította a nők szívét a termékei egyénisége, dizájnja és illeszkedése révén. A Tamaris cipő minden új modellje a legmagasabb minőséget kínálja és kedvező ár-érték arányban vásárolható meg. A különböző minőségi jellemzők és árkategóriák a gyártó döntő sikertényezői. A márka minden ízlésre és minden alkalomra kínál valamit.

Legyen szó bokacsizmáról vagy sportcipőről, a fő hangsúly a kényelemen van. Ami a kényelmet illeti, a márka az ergonomikus talpbetétre és a kiváló illeszkedésre összpontosít. Emellett a színösszeállítás is döntő szempont. A klasszikus árnyalatú Tamaris cipők megadják a tempót, míg a szokatlan és divatos színek minden kollekciót gazdagítanak.

Jana cipők széles lábra

A márkanévvel fémjelzett termékek az aktuális trendeket maximális kényelemmel ötvözik. A magas szintű kényelem biztosítja, hogy az ügyfelek minden alkalommal jól öltözöttnek és komfortosan érezzék magukat. G vagy H szélességben készül az összes Jana cipő. Ez az érték azt jelzi, hogy egy lábbeli mennyire keskeny vagy széles, illetve mennyi helyet biztosít a lábnak.

A G szélesség normál lábaknak megfelelő, míg a H a kicsit szélesebb lábfejeknek. A Jana cipők SoftFlex talp technológiával vannak felszerelve, amit könnyű, puha és rendkívül rugalmas tulajdonságok jellemeznek. Ennek a segítségével még a magassarkú cipőben való járás is élvezetes lehet.

A Jana cipők és bokacsizmák sarkába épített antishokk technológiának köszönhetően, minden lépés ereje több mint 50% tompul, ugyanakkor a gerinc, a porckorongok és az ízületek is védve vannak. A cipoker.hu kínálatában garantáltan megtalálja a megfelelő lábbelit, a szandáloktól kezdve, a tornacipőkön át a bokacsizmákig és csizmákig.

önfejlesztés Previous post Sok módszer létezik az önfejlesztésre
Pascal Trapézelmez Next post Útmutató a trapézlemez méretekhez