Szaktudás bővítése a barista tanfolyammal

barista tanfolyam

Egy jól felszerelt kávéházban, elengedhetetlen a megfelelően képzett kávépincérek jelenléte. A barista tanfolyam által, minden felszolgáló alapos képzésben részesül. Ha kezdő az illető vagy már birtokában van a szakmai tudásnak, a képzések alkalmával számos új, célszerű tudnivalót sajátíthat el, amiből meseszerűen profitálhat a későbbiekben.

A barista tanfolyam, a munkavégzés mellett is kényelmesen megvalósítható 6 hét leforgása alatt. Heti 1 napon, mindössze 3 órát vesz igénybe, amin elméleti és gyakorlati képzésben egyaránt részesülnek a résztvevők. A barista tanfolyam elméleti szakaszában, az oktatók minden fontos tudnivalót megosztanak a kávé eredetéről, a termesztéséről és a tárolási szokásairól. A barista tanfolyam idején a tanoncok sok fontos tájékoztató gondolattal gazdagodnak, felvilágosítást kapnak úgymond a „kávé útjáról” a cserjétől a csészébe kerüléséig. A gyakorlati modul viszont már kicsit bonyolultabbnak tűnhet, ennek keretén belül megtanulják a tökéletes tejhab készítését, a kávégépek helyes és szakszerű használatba helyezését.

Bepillantást nyernek a latte art világába, ahol számos újabbnál-újabb technikával bővíthetik addigi tudásukat. Kitanulhatják a különböző alapanyagok összekeverési módszerét, hogy bizonyos tulajdonságokkal bíró alapanyag miként viselkedik a másikkal való egybeolvasztása során. A barista tanfolyam végén, a hallgatóknak vizsgázniuk kell elméleti és gyakorlati tudásból egyaránt. A sikeres befejezés eredményeképpen, a kávépincérek magyar-angol nyelvű barista oklevelet kapnak, ami világszerte elismert.

Haspad rendszeres használata Previous post A haspad érdeme a remek alak
benti cipő Next post Kényelmes és praktikus benti cipő