Sokoldalúan használható az agrofólia

Agrofólia a mezőgazdaságban

Sok helyen alkalmazzák, mert a használta egyszerű és rengeteg előnnyel jár. Az agrofólia egyaránt hasznosnak számít a mezőgazdaságban és az építőiparban. Az építkezéseken sokféle építőanyag található, amik érzékenyek a nedves környezetre.

Azért, hogy ezek ne menjenek tönkre például egy kiadós eső alkalmával, letakarhatóak agrofóliával. Minél kedvezőtlenebbek a körülmények, annál erősebb változatot kell választani. Ez általában a vastagságától függ. Hogyha elég vastag, akkor természetesen sokkal nehezebben szakad.

A fekete változatot előszeretettel használják a mezőgazdaságban. A haszonnövények körül le lehet takarni a talajt fekete agrofóliával, ami nem engedi át a napsugarakat, ezért a gyomokat nem fognak kinőni, viszont a nedvességet a növények szárához juttatja.

A gombatermesztés során szintén jól jönnek a fekete fóliák, mert ilyenkor fontos a sötét, árnyékos környezet. Az agrofólia natúr kivitelben az áttetsző típust jelenti, aminek jó a fényáteresztő képessége, ezért a fóliasátrak esetében lehet nagy hasznát venni.

Barkács webáruház kiváló termékekkel Previous post A gyorsdaraboló fellendíti a munkát
raklapos nemzetközi fuvar Next post Raklapos nemzetközi fuvar akár költöztetéskor is