Sarokcsiszolóra szerelhető csempe körkivágó

csempe körkivágó 

Miért nem elég manapság egy fúrókészlet a körkivágáshoz? Azért, mert az elmúlt évek során a burkolásra használt anyagok rengeteget változtak és előszeretettel alkalmaznak nagy keménységgel rendelkező, fagyálló grest, márványt, gránitot. Ehhez pedig gyémánt lyukfúró, ha úgy tetszik, csempe körkivágó szükséges.

Erről az eszközről elsősorban azt érdemes tudni, hogy a gyártásához ipari szintetikus gyémántot használnak, amit vákuumforrasztással rögzítenek az alaptestre.

Ennek köszönhetően képes megbirkózni a már említett kemény anyagokkal. Vásárlás alkalmával láthatjuk, hogy készülnek száraz, illetve vizes fúráshoz alkalmas változatok.

Alapjába véve a száraz csempe körkivágó is hűthető vízzel, viszont a kimondottan vizes változatokat semmiképp sem szabad szárazon használni, mert azonnal elkopnak és használhatatlanná válnak. A sarokcsiszolóra illeszthető csempe körkivágó nagyon közkedvelt a szakemberek körében. A fúrógéppel ellentétben, a sarokcsiszoló biztonságosabban használható lyukfúráshoz.

ékszer webáruház Previous post Az ékszer webáruház ajánlatai kihagyhatatlanok
születésnapi ajándék Next post Születésnapi ajándék humorral megfűszerezve