Rugalmas passzé anyag különféle ruházati cikkhez

passzé anyag

A varrás sokaknak munka, másoknak hobbi. Bármelyik kategóriába is tartozzon, a Szakatex kínálatából be tudja szerezni a szükséges anyagokat, alacsony áron, kiváló minőségben. Rengeteg típus közül válogathat, mégis a passzé anyag áll kiemelkedő helyen, hiszen matt, rugalmas, ugyanakkor pamut alapú. A passzé anyag azoknak lesz jó választás, akik kellően elasztikus, mégis jól szellőző, nedvességet felszívó textíliát keresnek. Az ilyen anyag már 10 méteres mennyiségben is megrendelhető, de teljes tekercset is vásárolhat.

Nagyon jó anyag táncruhához, mert felveszi a testalakot, viszont nem válik szorítóvá. A babaruhákhoz is bátran ki lehet használni a passzé anyag pozitív tulajdonságait, az ebből készült holmikat nagyon könnyen fel lehet adni a gyerekre, valamint több hónapig hordható ugyanaz a ruhadarab, mert nehezebben növi ki. Az Olaszországból és Törökországból importált minőségi textil a legjobb áron érhető el, ami nagyon könnyen szabható és varrható. Tartósságának köszönhetően, a varrás következtében nem pattannak el a szemek. A Szakatex méteráru nagykereskedés Budapest területén lévő raktárjában személyesen is várja a vásárlókat. Speciális és ismert anyagokat sorakoznak a polcokon, a passzé mellett népszerű a trikóanyag, illetve a poliamid és poliészter textília is. Utóbbiból újrahasznosított is forgalomban van, ami a környezettudatosságot is megcélozza.

Ez a méteráru nagykereskedés Budapest egyik legelismertebb vállalata, ami első osztályú anyagokat kínál varrodáknak, manufaktúráknak, valamint hobbi varróknak. Sokan keresik fel futter, interlock, csipke, hologram, frottír, sztreccs és tüll vásárlásakor is. A méteráru nagykereskedés Budapest mellett, minden más település vevőit is szeretettel fogadja, a telefonos vagy online leadott rendeléseket pedig kipostázza. Méteráru textilnyomtatást is vállal, főképp pamuthatású elasztikus anyagokra, aminek köszönhetően egyedi ruházati cikkeket készíthet. Ebben az esetben a minimális rendelhető mennyiség 50 méter, és hozott grafika alapján lesz szublimálva.

Költöztetés korrekt áron Previous post A költöztetés árak sokfélék lehetnek
karácsonyi ajándék ötletek Next post Aranyos, kedves karácsonyi ajándék ötletek