Praktikus megoldás a Dual SIM telefon

Praktikus telefon

A jóból is megárt a sok! A legtöbb ember szereti az okostelefonokat és már nem is tud meglenni nélkülük, de bőven elég egyre is odafigyelni, hiszen egész nap az értesítésekkel kell babrálnunk.

A Dual SIM telefon jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat, így egyetlen készüléket használhatunk munkára és általános felhasználásra. Kezdetben a Dual SIM telefon elég nehezen kezelt két hálózatot.

Rendszerint lefagyott a rendszer vagy újraindult, de ma már ilyen probléma nem áll fent. Sőt, a mérnököknek még azt is sikerült megoldaniuk, hogy a mai készülékeket opcionálisan használhassuk Dual SIM telefonként. A microSD kártya foglalatba akár egy másik SIM kártyát is helyzethetünk és máris Dual SIM telefonként üzemel a készülék.

Ez helytakarékossági szempontból volt nagy előrelépés, mert az egyre vékonyabb mobilokba, nem kellett még egy plusz SIM kártya foglalatot kialakítani, ezért a mérnökök ezt a kettő az egyben megoldást alkalmazzák manapság. A mobilcorner.hu bővelkedik a jobbnál jobb készülékekben, amelyek kedvező ár-érték arányban szerezhetőek be.

játék rendelés Previous post Játék rendelés éjjel, csendben
Fogazott ékszíj motorokhoz Next post Utángyártott fogazott ékszíj szerszámgépekhez