Plasztikai sebész orvosok Budapesten – Kihez érdemes fordulni?

Dr. Falus György plasztikai sebész orvos

Vannak, akik esztétikai szempontok miatt döntenek plasztikai sebészeti beavatkozás elvégzése mellett, mások pedig az egészségük megőrzése vagy visszaszerzése érdekében. Nos, bármi legyen is az oka, lényeges, hogy egy megbízható, magas szaktudással rendelkező doktorra bízzák a feladatot. Nem véletlen lett népszerű Budapesten Dr. Falus György plasztikai sebész orvos.

Nagy tapasztalattal rendelkezik a doktor úr, hiszen már 1993 óta dolgozik plasztikai sebészként. Pályája kezdetén kipróbálta mind a kórházi, mind pedig a magánpraxist. Jelenleg egy megújult magánvállalkozásban végzi az esztétikai műtéteket, a helyreállító beavatkozásokat viszont kórházi keretek között.

Minden esetben maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítja meg a páciensei elképzeléseit. Mell-, has-, arc- és szemhéjplasztikát egyaránt végez, tehát bármilyen esztétikai gonddal fordulhatunk hozzá bizalommal. Egy jól elvégzett, sikeres műtéttel bárki változtathat az életminőségén, elmondható, hogy már egy egészen apró korrekció is pozitívan befolyásolja az önbizalmat, amire úgy a magán-, mint a szakmai életben szükségünk van.

Miért vonjuk meg magunktól például a strandolás élményét vagy azt a lehetőséget, hogy fitten tartsuk testünket egy edzőteremben, pusztán azért, mert van némi esztétikai problémánk? Létezik megoldás arra, hogy ne vonakodva és szégyenlősen tegyük be a lábunkat az említett helyekre, hiszen dr. Falus György segíthet nekünk megoldani ezeket a gondokat.

A szakember fő célja, hogy plasztikai sebészként hozzájáruljon ahhoz, hogy a páciensei jobban érezzék magukat a bőrükben, elégedettek legyenek önmagukkal a beavatkozást követően. Férfiak esetében is fontos ez, de talán a hölgyek azok, akik könnyebben elhatározzák magukat egy-egy szépészeti operációt illetően. A szakorvos minden páciense esetében próbálja felhívni a figyelmet a természetes arányokra. Mellműtétnél például csak úgy lehet elérni kifogástalan eredményt, ha a beültetett implantátum harmonikusan illeszkedik a testalkathoz.

férfi poló Previous post Férfi poló igényre szabva
urológiai konzultáció Next post Urológiai konzultáció a megelőzés érdekében