Otthon is hasznos egy földelési ellenállás mérő

Földelési ellenállás mérő

Mérőműszerek nélkül manapság ma már nem sokra mennénk. A földelési ellenállás mérő gyakran otthon is jól jön, hogyha valami furcsa anomáliát tapasztalunk az elektromos hálózat üzemelése közben. Sok esetben egy fázisceruza már nem elég, hogy pontosan megállapítható legyen a hiba.

Azzal tulajdonképpen csak azt tudjuk megmérni, hogy áram alatt van-e az adott vezeték, konnektor vagy berendezés, ráadásul az olcsó, kínai változatok még veszélyesek is lehetnek.

Egy átlagos földelési ellenállás mérő egyáltalán nem kerül sokba, viszont a tudása ennél jóval nagyobb és ez már nemcsak igennel vagy nemmel tud felelni a feltett kérdéseinkre, hanem pontos értékek formájában rántja le a leplet a problémáról, amennyiben arról van szó.

Természetesen a tesztelésre is alkalmas. A földelési ellenállás mérővel tesztelhető egy új elektromos rendszer, ami például hálózatbővítés esetén szokott esedékes lenni. Az már csak rajtunk múlik, hogy digitális vagy az analóg változatot választjuk. A webáruház termékei egytől-egyig magas minőséget képviselnek.

ital házhozszállítás Previous post Praktikus és kényelmes az ital házhozszállítás
önismereti játékok Next post Ismerje meg önmagát az önismereti játékokkal!