Mit takar a hitelkiváltó fogalma?

hitelkiváltó

A kölcsönünk átszámítása időnként nagyon költséghatékony lehet, különösen, ha hosszú távú kötelezettségvállalásról van szó, például jelzálogról. Nézzünk egy példát a hitelkiváltó hitelre! Tegyük fel, néhány évvel ezelőtt 30 éves jelzáloghitelt vettünk fel. Abban az időben éppen csak elkezdtük a karrierünket és a jövedelmünk viszonylag alacsony volt.

Ezen kívül, a hiteltörténetünk sem volt kifogástalan. A bank úgy döntött, hogy meglehetősen kockázatos ügyfél vagyunk és magas felárat ajánlott nekünk. Időközben a bankok egyre élesebb versenybe kezdtek az ügyfelekért és az árrések csökkentek.

Ma már mi is sokkal jobban keresünk és több év megszakítás nélküli, rendszeres törlesztés van mögöttünk, tehát hiteles hitelfelvevők vagyunk. Ezért a hitelkiváltó mellett voksolnánk. Ez abból áll, hogy új kötelezettséget vállalunk, amivel kifizetjük a korábbi adósságot. A hitelkiváltó hitel az egyik bankból a másikba való átköltözéshez hasonlítható. Ilyenkor áthelyezzük az elkötelezettségünket, hogy új, jobb feltételekben részesüljünk.

implantátum Budapest Previous post Azonnal terhelhető implantátum Budapesten
sitt konténer bérlés Next post A sitt konténer bérlésre gondoljon időben!