Mit kínál a Dulux festék?

Dulux festék

Az érzelmeinket nagyban befolyásolni képesek a különféle színek, amiket látunk. Ez nem akaratfüggő, hanem egy alapvető érzelmi reakció, amit a világos és sötét árnyalatok jelenléte vált ki. Ezen tények ismeretében, a lakáson belül adott helyiségeket olyan tulajdonságokkal vértezhetjük fel, ami pozitív irányba viszi a hangulatunkat. Ha bőséges választékot akarunk, úgy a Dulux festék megadja ezt nekünk.

A Nagyvilág Színei termékcsalád olyan pigment formulát tartalmaz, ami hihetetlen mértékben járul hozzá a kivételes fedőképességhez, időállósághoz és végső soron egy mosásálló felületet garantál. A Dulux festék ezen képességeit akkor tudjuk a leginkább kamatoztatni, amikor valamilyen szennyeződéstől kell megszabadulnunk.

Pontosan ezért érdemes a konyhában, ebédlőben felvitelre kerüljön, mert az esetleges főzéssel kapcsolatos balesetek során, gyorsan nyom nélkül eltávolítható a pörkölt zaft vagy paradicsomszósz a Dulux festék felszínéről. Mindez olyan módon történik meg, hogy a szín nem sérül. Az 56 féle árnyalat között biztosan megtaláljuk azt a kombinációt, amelyiknek árnyékában örömmel élnünk majd.

Természetesen nem szabad megfeledkezni arról, hogy csakis teljesen tiszta alapra kenhető a Dulux festék, ezért az előkészítési munkálatokra figyeljünk oda kellő mértékben! Ha biztosított a semleges fehér alapfelszín, akkor van rá esély, hogy elég lesz csak 1 rétegben felvinni a Dulux festéket, de a tökéletes fedésért érdemes lehet legalább 2-szer átkenni. További részleteket a festekarena.hu weboldalon találunk, a termékekre és árakra vonatkozóan.

eladó bőrönd Previous post Különböző eladó bőrönd opciók
Finom illatú habfürdő Next post Habfürdő, mert jár egy kis kényeztetés