Mire kell figyelni próbasmink előtt?

próbasmink

Az esküvő mindenki életében feledhetetlen esemény, ezért arra törekszünk, hogy minden a legtökéletesebben folyjon le. A számtalan előkészület feltétlenül magába kell foglalja a próbasmink is a menyasszonynak, mert csak így láthatja meg előre, hogyan fog kinézni majd a nagy eseményen. Persze, a megfelelő szakember megtalálása sem apró feladat elé állítja a hölgyeket, hiszen nem minden kozmetikus készít gyönyörű esküvői sminkeket.

Az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon megismerhető egy kiváló szakember, akihez érdemes bejelentkezni a próbasmink megalkotása érdekében. A honlapon a gyönyörű munkái is megtekinthetőek, amelyek kitűnő referenciának számítanak. Hirsch Orsolya a próbasmink elkészítése előtt kérni szokta a menyasszonyoktól, hogy heti rendszerességgel radírozzák le és hidratálják az arcbőrüket. Ez azért fontos, mert így eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, a bőrfelület pedig üdévé és egységessé válik. Ennek hatására a smink ragyogóbb, természetesebb lesz. Lényeges továbbá, hogy az ara kicsit nézelődjön és megtalálja azokat a sminkeket, amelyekben a legjobban el tudná képzelni magát, majd lefényképezze, kinyomtassa, majd magával hozza a próbasmink idejére.

Előtte semmiképpen nem szabad szoláriumba, tisztításra vagy arckezelésre mennie, illetve tanácsos elkerülni a világos felső viselését. Ezekre a dolgokra feltétlenül oda kell figyelnie az arának ahhoz, hogy a próbasmink, majd pedig a nagy eseményre elkészített arcfestés egyaránt tökéletes lehessen. Minden további információt megtalál az honlapon.