Mire kell figyelni próbasmink előtt?

próbasmink

Az esküvő mindenki életében feledhetetlen esemény, ezért arra törekszünk, hogy minden a legtökéletesebben folyjon le. A számtalan előkészület feltétlenül magába kell foglalja a próbasmink is a menyasszonynak, mert csak így láthatja meg előre, hogyan fog kinézni majd a nagy eseményen. Persze, a megfelelő szakember megtalálása sem apró feladat elé állítja a hölgyeket, hiszen nem minden kozmetikus készít gyönyörű esküvői sminkeket.

Az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon megismerhető egy kiváló szakember, akihez érdemes bejelentkezni a próbasmink megalkotása érdekében. A honlapon a gyönyörű munkái is megtekinthetőek, amelyek kitűnő referenciának számítanak. Hirsch Orsolya a próbasmink elkészítése előtt kérni szokta a menyasszonyoktól, hogy heti rendszerességgel radírozzák le és hidratálják az arcbőrüket. Ez azért fontos, mert így eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, a bőrfelület pedig üdévé és egységessé válik. Ennek hatására a smink ragyogóbb, természetesebb lesz. Lényeges továbbá, hogy az ara kicsit nézelődjön és megtalálja azokat a sminkeket, amelyekben a legjobban el tudná képzelni magát, majd lefényképezze, kinyomtassa, majd magával hozza a próbasmink idejére.

Előtte semmiképpen nem szabad szoláriumba, tisztításra vagy arckezelésre mennie, illetve tanácsos elkerülni a világos felső viselését. Ezekre a dolgokra feltétlenül oda kell figyelnie az arának ahhoz, hogy a próbasmink, majd pedig a nagy eseményre elkészített arcfestés egyaránt tökéletes lehessen. Minden további információt megtalál az honlapon.

autógumi vásárlás Previous post Autógumi vásárlás előnyös áron
női bőr táskák Next post Elegáns és időtálló női bőr táskák