Miért kell a multivitamin gyerekeknek?

multivitamin gyerekeknek

Kutatások támasztják alá, hogy a 7 év alatti gyerekek immunrendszere minden harmadik esetben nagyon gyenge és ennek okán a megbetegedésekre is hajlamosabbak. A 7 év feletti gyerekeknél pedig az iskolában kért teljesítmény miatt kialakult fáradság és figyelemzavar szokott mutatkozni. Az étrend változás is befolyásolja őket, olykor még a súlyuk is csökken. Viszont van különböző multivitamin gyerekeknek, amelyek szedésével kiegyensúlyozottabb lehet a fizikai és szellemi kapacitás.

Kellő mennyiségű vitamint muszáj bejuttatni a szervezetbe minden nap, nem beszélve az ásványi sókról és fémekről, amelyek a vérképződést és a jó májműködést szorgalmazzák. Rendszerint a multivitamin gyerekeknek úgy készül, hogy rágható legyen.

Így a tablettát nem kötik ahhoz, hogy betegek volnának és szívesebben fogják bevenni. Ha mégis gond adódna a rágótablettás kiszereléssel, javasoljuk, hogy válasszon szirupot! A szirupos multivitamin gyerekeknek szintén nagy siker. Természetesen felnőtteknek szánt változatok is kaphatóak nálunk.

Orijen kutyatáp Previous post Friss húsból készült Orijen kutyatáp
fémvázas medence Next post A saját fémvázas medence páratlan kényelme