Megbízható költöztetés lomtalanítás a fővárosban

költöztetés lomtalanítás

Az évek során rengeteg olyan dolgot sikerül összegyűjteni, ami egy idő után feleslegessé válik? Évente egyszer célszerű szelektálást végezni a lakásban, az udvaron, ezáltal megszabadulunk a sok kacattól. Érdemes segítséget igényelni költöztetés lomtalanítás céljából. Célszerű az újrahasznosítható papírt, műanyagot, fémet külön csomagolni.

A nagyobb bútorokat darabokra szedni, fiókokat kiüríteni, hogy minél kevesebb helyet foglaljon és könnyebb legyen a szállítás. Ahhoz, hogy időben kész legyen a lomtalanítás és elkerüljük az ezzel járó idegeskedést, hívjuk a Dióköltöztetés szakembereit! A csapat jóvoltából megszabadulunk számos haszontalan lomtól.

Az árat a mennyiség, a helyszín és az elszállítandó tárgyak fajtája határozza meg. Nagyobb daraboknál, mint például szekrények, ágyak esetén a díj változik. Kisebb dolgok esetén a fuvardíj Budapesten 6000 Ft/m3. Az ár tartalmazza az autóra való felpakolást, a szállítást és a lerakást. A segítségükkel a költöztetés lomtalanítás zökkenőmentesen lezajlik.

szakácskabát Previous post Praktikus és elegáns a szakácskabát
Törley pezsgő Next post Édes és száraz Törley pezsgő