LED körlámpa a profi fotókért

A profi fotósok jól tudják, hogy milyen sokat számítanak a fényviszonyok. A kiváló végeredmény érdekében előfordul, hogy ezeket a fényviszonyokat mesterségesen kell megteremteni LED körlámpa segítségével.

Egy sminkesnek is elengedhetetlenül szüksége lesz egy ilyen eszközre, hiszen így minden apró részletet megfelelően tud kivitelezni. A LED körlámpa kedvező áron rendelhető meg a studioeszkozok.hu webáruházból. Hogy mitől más ez, mint egy átlagos lámpa?

A speciális technológiájának köszönhetően dimmerrel állítható a színhőmérséklete. A különféle helyzetek és körülmények más-más beállítást követelnek. Éppen ezért a Jackal LR45-50 LED körlámpa színhőmérséklete 3200-tól egészen 5500 kelvinig terjed. Ez azt jelenti, hogy egyaránt megvilágítható hideg és meleg fénnyel a modell.

A LED körlámpa további hasznos kiegészítőkkel együtt érkezik. Ezek között található egy állvány, illetve egy univerzális mobiltartó továbbá a hordozhatóság érdekében egy táska is mellékelve van a csomagban. Igazán praktikus és professzionális eszköznek számít.

Previous post Ezért fontos az energia elnyelő használata
Next post Klassz franciaágy matraccal kapható