Kreatív képek Playbox segítségével

Különleges Playbox játékok

A fiatalkor legizgalmasabb része a kreativitás. A gyerek eljut egy olyan pontra, amikor szó szerint bontogatja a szárnyait, kipróbálja az agyagozást, a gyurma figura készítését, a festést, a varrást, a gyöngyfűzést, a barkácsolást és még sorolhatnánk.

A Playbox svéd tervezésű játék, ami rendszerint színes gyöngyöket tartalmaz, képek, nyakláncok és sok más kreatív ötlet megvalósításához. A Playbox remek alternatíva a memória, a számolás, a koordinációs készségek és a képzelőerő fejlesztéséhez, ráadásul mindezek játékos formában történnek.

A színeken túl, az árnyalatok alaposabb megismerésére is fókuszálhatnak a kicsik. A Playbox gyöngyök vasalhatóak, így nagyon értékes medálok, képek, de akár asztali kiegészítők, díszek is készülhetnek belőle.

Ebből a szempontból egy 5000 darabot tartalmazó készlet nemcsak a gyerekeknek nyújt kikapcsolódást, hanem az anyukák is elmerülhetnek egy új hobbiban. Sőt, olyasmiket is alkothatnak belőlük, amelyek értékesítés szempontból még hasznossá is válhat. Rendeljen 10 színűt, pasztell vagy neonos színűeket, esetleg kombinálja mindezeket!

Bölcsődei játékok Previous post Bölcsődei játékok nagyszerű szakemberektől
elegáns molett ruhák Next post Elegáns molett ruhák minden korosztálynak